Hejsan på er!

Hejsan på er alla läsare av denna blogg.Ja alla ni som endera brukar läsa den eller bara kollat in här av någon anledning. Idag så bjuder naturen inte på något vidare väder. Det är grådaskigt, regnlikt och småkallt. Fast det finns ju massor av saker som man ändå kan göra. Som att mysa med hamstern. Normalt skulle han ju få ordet , men jag kanske ska behålla det för ett par inlägg så han inte tar över helt här inne. Sedan får ni ursäkta mig om det blir en del bilder på honom i alla fall.Fast det blir lätt många då man måste dokumentera alla hamsterns framsteg också gör jag det för att jag tycker det är kul att fota.
Vad är  det här för konstigt godis som du bjuder på nu matte ?
Timons utbrytarskola nr I
Timons utbrytarskola nr II
Timons utbrytarskola nr III: I Want To Break Free. Han är så koncentrerad då han gnager på sidan av plankan att han knappt märker då hans lilla bakdel lättar från marken.Hamstern tar verkligen i.
Jodå den här hamstern är också svag för goda droppar.
Så de är mitt tips till er som inte blivit kompisar med era små vänner än! Såklart de ka ju inte äta för mycket av dem heller men ibland är det bra att ha en extra god sak som man kan ta fram och bjuda på.
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Söt :D

2015-04-29 @ 11:30:54
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0