Familjen Estevez

Så var det änltigen dags för Miranda och Grady att börja komma till ro i sitt nya hus. Det behövdes ju en hel del jobb med kåken och ännu är jag inte riktigt klar med den. Fast det börjar i alla fall likna något. Dessutom så tror jag att de är rätt nöjda med att bo som de gör. Inte mitt i centrum men inte helt på vischan heller utan någonstans mitt emellan. Så de ändå har några grannar i närheten som de kan umgås med om de får långtråkigt hemma med alla djuren.
Har man ingenstans att sitta så äter man tydligen middag i soffan, elelr så förstår man inte bättre än så här. Kökstol vad är det ?
Så här kan det gå om man flyttar till ett gammalt hus. Som tur är hade Miranda några färdighetspoäng i händighet redan.
Det fick också Grady erfara men på det övre planet., han saknar Mirandas talang vilket också ledde till att det han bli översvämning innan han återfick kontrollen.
Det bästa var kanske att renovera det hela. Efter att jag väl kommit igång så gick det undan av bara farten och vips. Nästan klart men även om det återstår vissa detaljer så tror jag att det kommer att bli riktigt, riktigt lyckat. Eller vad tror ni  om bygget så här långt ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0