Meekos motion

Nu så, tjena på er alla fans där ute Det är jag Meeko som sitter här och kretar ner några rader. Eller ska vi kalla det för kråkfötter? Nej jag menar nog att det är hamsterfötter snarare. Tyvärr har jag ingen vidare handstil. Det är tur att matte kan tolka den annars skulle det nog bli mer likt hieroglyfer möjligtvis.Bäst tycker jag om matte när jag får springa fritt, eller fritt men jag får i alla fall vara lös i hallen. Helst skulle jag vilja undersöka alla saker här i världen men det skulle ju inte gå så värst bra för varken sakerna eller mig tror jag. Dessutom skulle man hinna med så mycket mindre under den tiden. 
Jag måste kolla varje liten centimeter, det kan ju finnaa någon liten öppning som matte glömt att Meeko.säkra, men icke. Åh varför känner hon mig så bra ?
Ibland måste man snygga till pälsen. Klart man måste vara ren och fin om man skulle få besök. Nu är det ju för det mesta bara jag&matte i den lilla lyan men man vet ju aldrig. Fast omde vill kmoma säger matte att de allt får ringa och kolla så jag inte är ute först för det vore ju synd om jag försvann ut genom dörren!

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Hej jag älskar verkligen din blogg! Det hde varit jätteroligt om du la upp bilder på dig själv oxå för att lixom få bättre kontakt med dina läsare :) <3 Fortsätt med det du gör du är bäst och du rockar msp <33

Svar: Det finns en anledning till att jag inte gör det och lägger ut privata bilder, och det är av den enkelheten att jag fått ta emot så mkt skit tidigare att jag inte tycker det är värt att göra det .
None None

2014-09-24 @ 16:47:09
URL: http://www.nattstad.se/kammi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0