Aileen Donovan!

En sak som är väldigt typiskt för mig har hänt igen.
Jag var inte riktigt nöjd med min senaste sim. Ibland händer det att jag gör sådana karaktärer som inte blir bra trots att de personliga egenskaperna är det. Det kan innebära att jag har gjort två som liknar varandra för mycket eller så blir det en figur som är för olik mina andra för att riktigt passa in i kvarteret-. Hur som haver så bestämde jag mig för att prova göra om min tänkta spökjägare på päronens dator. Så skulle jag emellertid aldrig ha tänkt, det måste jag erkänna just nu. För när jag väl gjort om henne så är jag jättenöjd med både hur hon ser ut och är. Hon har visserligen en del egenskaper som hon delar med några andra simmar jag gjort men hon har i alla fall några egenskaper som är unika för henne. Sedan kan det hända att jag inte är riktigt nöjd med hur hon bor fast just nu har hon inte kontanter för att kunna flytta till ett annat kvarter utan hennes låda får helt enkelt duga så länge.
Hon är äventyrlig & modig vilket passar då hon just nu befinner sig på resande fot för att försöka skrapa ihop till en lite bättre hushållsekonomi.
Här är hon alltså, fröken Aileen Donovan. Egentligen så passar hon in i strandmiljö med men eftersom hon vill bli ett kändismedium tänker jag låta henne flytta till Hidden Springs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0