Det är segt

Hejsan.
Nej det är inte uppkopplingen till nätet som är seg utan det är min förkylning.Jag verkligen avskyr att vara förkyld men speciellt så här på sommaren när det är fint väder :/
Det blir liksom så jobbigt att man inte orkar göra någoting heller. Alla är väl olika där med men för mig räcker det med lite feber, snuva och hosta så ligger jag pall. Normalt brukar det ta en vecka innan jag är på benen igen, ibland mer och dessutom brukar jag inte sällan dra på mig infektioner efter själva förkylningen.
Visst låter det lagom roligt ?
Nåja just nu kan jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt och ligga..nej sitta i fotöljen och se TV. för annars slammar näsan igen. Ja det gör den visserligen i alla fall men att sitta är klart bättre de stunder jag nu orkar göra det. Meeko har lekt en stund i bollen både igår och idag, fast idag var hamn mer intresserad av att snusa men det är kul att se att han faktiskt undersöker omgivningarna med och visst vill han se sig om i världen men just nu är bollen den frihet jag vågar ge honom förutom mysstunderna i knät men eftersom jag är förkyld försöker jag att inte ta i honom så mycket. Vill ju inte riskera något i onödan.
Sedan tänkte jag passa på att visa upp lite fina sommarbilder som jag fotat eftersom jag var dålig när det var midsommar och inte hann med det,
så nu kommer några hästaktiga kort här men för mig är det sommar att höra hästar gå på betet och tugga i sig av gräset som växer så frodigt just den här årstiden.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Söta!

2014-06-29 @ 11:15:26
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0