Timmarna går..

 
 
I går gjorde jag något som jag inte gjort på ett tag. Visst brukar jag kolla på klockan ibland när jag spelar Sims men det hade jag nog helt glömt av. Det fanns ju inget bra att se på tv så det blev så att kvällen spenderades mest framför datorn. Eller ja Bodyguard visades på någon kanal så jag ögnade till på den ibland. Annars satt jag fat i träsket och när jag kollade vad klockan var så hade tiden sprungit iväg till över elva utan att det ens kändes som så. Så det var bara att stänga ner, ta på sig pyjamasen, borsta tänderna och krypa ner i bingen. Fast det är väl ett tecken med på att jag gjort en individ, om man kan kalla simmarna för det som är väldigt underhållande att spela.
När hon hade fått ihop tillräckligt med pengar för första resan så for hon iväg till Kina för att samla ihop mer kontakter.Det gick så bra att hon nu är tillbaka på ett andra besök i Mittens Rike för att hon ska kunna få råd att flytta till en större tomt i ett nytt kvarter. Dessvärre verkar hon inte road av att läsa om ridning även om hon har den färdigheten men hon kanske tycker den praktiska biten är bättre. Hur som haver kom hon till Kina med 19  simdaler i fickan. På två besök har hon samlat ihop nästan 15.000., inte illa.
Vissa detaljer är faktiskt väldigt bra gjorda.
Här är det stora lägret. Lite opraktiskt dock med alla trappor de måste gå i.
Ett givet favoritutflysmål  är Drakgrottan

Varje häxa med lite självaktning färdas helst på sin kvast.
Några intressanta stenblock
Ett vackert vattenfall
En stilla fiskestund på morgonen kan vara väldigt rofylld.
Som ni ser var jag upptagen med att spela, är det någon annan som också fastnat för Sims 3 som brukar läsa min blogg ? I sådana fall har jag en fråga till er att komma med. Vet ni hur man sparar allmänna byggnader i kvarteret ? Jag har försökt bygga någon men lyckas inte spara. Fastän jag väljer att spara så försvinner det jag gjort, varför ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0