Samlarintresset

Mitt intresse för att smala på saker har alltid funnits där.
Som barn så samlade jag som många andra på både kapsyler och stenar.
Fick min första My Little Pony som liten men jag var inte så stor så jag var ju inte så rädd om henne då.
En Posey var det,
Klippte håret på henne och kluddade ner henne.Men jag minns henne än idag även om jag på senare år gjort om henne till en costumponny.Fast det är ju roligt när man kan återanvända saker,
Hur som helst så minns jag tydligt de två ponnyinköp jag gjorde i barndommen nämligen Sweetie Baby Liqurice och den rosa, helcharmiga lilla grisen Newborn Baby Cuddles.
Idag är jag dock inte någon aktiv samlare längre utan är mer ute efter att komplettera den samling på ca 200 ponnysar som jag har(kanske saknar 2-3 st) av de jag tänkt samla på från början.
Har såklart inte alla framme i bokhyllan. Det skulle inte få plats :P men godbitarna från samlingen visar jag ju gärna upp såklart.Jag kan också säga att jag har flest Babyponnysar i samlingen men en stor favorit har alltid varit 7-tales som gick på tv.För er som inte vet och var med då så var det en serie med ett gäng tonårsponnysar som hittade på olika spännande äventyr. Gänget bestod av Bonbon(gillar att baka) Melody och Sweetheart(musikintresserade), Clover(den klumpiga), Patch (skämtaren) och Brighteyes (den smarta).
Ja ni hör ju så spännande det låter. I alla fall fanns det inget bättre om man gillade hästar och dessutom så kunde ju ponnysarna prata.
Gillar dock inte de nya generationerna som kommit på senare tid då jag tycker att de tagit bort för mycket av dert som var gulligt&sött med dem. Undrar ni vad jag svamlar om nu och vill lära er mer så kan ni kolla in http://www.kimsites.net/dreamvalley/ där det finns en bra översikt på de olika generationerna av ponnysar, år från år. Så jag har samlat mestadels på G1  även om det smugit in en del G3 or med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0