Utan ström

Skönt idag är den tillbaka men igår kväll for strömmen.
Jag märkte det eftersom jag hade sänglampan tänd då jag låg och lyssnade på radion. Allt blev både tyst och ovanligt mörkt.
Fick lov att hämta ficklampan, byta batterier i den och ta på mig mjukisbyxorna så att jag inte skulle frysa.
Tur att man hade dem i fotänden så att man slapp slå i tån i något när man gick upp.
Så det fick bli en tidig kväll då jag bara hann med att lyssna på halva Karlavagnen(P4) som jag annars brukar ligga och höra på innan jag ska sova.
Läste sedan på ortstidningen hemsida idag att halva stan visst hade varit strömlös så det var ju inte bara hos mig det var becksvart.
Det är tack och lov inte så ofta sådant här händer men ändå. När det väl gör det inser man hur bereonde vi är av att elen fungerar som den ska.Nåja så var den i alla fall där igen imorse.Så det första jag gjorde var att rätta alla klockor som inte ställer om sig av sig själva.
Fast nu är det som vanlgit igen men man kan ändå bli lite orolig när sådana saker inträffar.
Hur som helst så jobbade jag på min serie innan det blev mörkt också har jag ett par teckningar till som ska göras färdiga idag,förhoppningsvis blir de klara i alla fall.
Skissade på dem i helgen och är riktigt nöjd med båda två så här långt. Men jag tror att det blir färgpennorna som kommer att åka fram den här gången och inte promarkerna. Vill ha lite mjukare toner och då passar de bättre.
Det är sådana där saker som man kan komma på allt eftersom.
Tänkte dessutom passa på och höra hur många av er läsare som är intresserad av en liten ritskola ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0