Hejsan på er!

Hejsan hoppsan!
I dag kändes det faktiskt varmt i luften när jag gick på jobbet.
Även om jag borde kasta ett öga på termometern i köket så blir det sällan jag gör det innan jag klär på mig. Vet inte varför eller om det är så att man borde skaffa sig vanan att göra det. I morse kan jag i alla fall säga att det berodde på att jag försov mig. Stängde av väckaren, somnade om men vaknade ändå i tid för att hinna äta frukost och göra mig klar innan det var dags att gå. Fast jag kom ju i alla fall upp ur sängen även om dagen började lite avigt.
Så är det väl ibland antar jag.Planerna är väl annars idag att jag ska göra bort en del ärenden och sedan ska jag försöka mig på det jag inte hann igår eller om jag ska fota killarna. Allt beror på om vädret håller i sig eller inte.Annars så har jag i alla fall två kort tagna med mobilen som jag tänker lägga in här så ni får se hur otroliga de verkligen är. Får se om jag kan locka fler till att börja samla :)
Mjo just det..var in på Claes Ohlson förra veckan och köpte papper till mina promarkerpennor men i samma veva såg jag att de hade fått in ett par hästar från Papo i hyllorna.Tyckte faktiskt att de var finare än schleich som många kanske börjar med så skulle jag börja samla idag hade jag nog satsat på sådana.
Dessutom måste jag klura på vad jag ska göra med mina schleich som jag har kvar och som just nu ligger nerpackade i en plastpåse. Några av dem har jag målat om..andra är i orginal...men jag har ju gått över helt och hållet till breyer.Får fundera lite efter att jag gått igenom dem men eventuellt kommer det att finnas några till salu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0