Atjoo

Då var man förkyld igen då.
Började med att jagkände mig trött och hängig i helgen.
Hade tänkt se på Vasaloppet men låg mest och lyssnade istället för att jag hade ont i huvudet och inte orkade göra annat.
Har hosta ,snuva idag också fryser jag så det är typiskt.
Förkylningstider och jag suger åt mig bacillerna som en tvättsvamp men nu var det inte om det jag hade tänkt skriva idag.
Vissa på MSP får mig att vilja lägga ner allt. Som nu. stötte på en tjej som först ville bli vän. När jag sa att jag ville prata först förstod hon inte vad jag menade utan fortsatte tjata. Jag bad henne sluta varpå hno skriver med stora bokstäver till mig att jag hör dåligt, när jag skrev till henne att inte skrika och förklarade att man gör det om man skriver med versaler (stora bokstäver) på nätet sa hon förlåt och undrade om vi änd å skulle bli vänner.
När jag sa nej , kallade hon mig en del saker men bland annat sa hon att jag var en dummis. Trots det här skickade hon en present til lmig i tron om att jag fortfarande ville bli hennes vän,trots att jag skrivit tydligt här på bloggen att jag inte blir vän mot saker. När jag sa nej i alla fall hotade hon med att rapportera mig om jag inte lämnade igen presenten.
Jag vet inte vad man ska säga om det här. Dessutom frågade en tjej på min vägg varför jag inte köpt nya ögon och ny mun nu när jag är vip, har varit vip ett bra tag. Som att MSP bara skulle handla om hur en gubbe ser ut ?
Nej tack det tycker då inte jag, utan det är väl bra om man vågar vara sig själv och sticka ut bland mängden eller tänker jag helt fel nu? Dessutom sprang jag på någon som sa att man inte kan ha riktiga vänner via nätet och det gjorde mig konfunderad. Visst man kanske inte träffar personerna irl men man kan ändå få en bra kontakt genom att kunna skriva till varandra om båda är ärliga. Vissa träffar ju till och med sina livskamrater på det här sättet så varför skulle man då inte kunna hitta bra kompisar på MSP med ?
Men jag tycker samtidigt att det är för många som bryter mot reglerna och ger ut personlig information trots att support säger att man inte ska göra det för är det något jag fått lära mig på nätet är det att man aldrig ska lita på folk man inte känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0