Morgon

God morgon på er allihopa som kikar in här.
Idag ser det ut att bli ett underbart väder. Solen skiner och det verkar ju lovande inför kvällens travtävlingar.
Hade ju egentligen planerat att göra annat istället men nu får det bli en tur till travbanan istället. Fast det hör ju ihop med sommaren för mig lite att besöka den.Brukar ju göra ett stopp när det är V75 men eftersom banan bara får ha det vartannat år nu så får man ju passa på vid något mindre tävlingstillfälle istället men det brukar ändå vara trevligt.
Dessutom är det lite kul att studera den övriga publiken ibland och att få se fina hästar är ju aldrig helt fel det heller.
Sedan blev jag förbannad när jag läste aftonbladet på nätet. Gert Fylking hade tydligen gjort ett uttalande i stil med: "Slå ihjäl sommarkatterna".
Ursch hur kan man ens säga på det viset?
Här går djurskyddet ut inför varje sommar och ber osäkra låta bli att skaffa katt över sommaren ändå är det fortfarande allt för vanligt att otänksamma hjärtlösamänniskor gör det och tror sedan att de bara kan lämna kvar katten när hösten kommer.
Snälla sluta med det här beteendet och ni som inte ska avla på era katter se istället till att bekosta sterelisering då det förhindrar att det blir en massa oönskade kattungar som ska lämnas vind för våg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0