Inga genvägar

Ni som tror att det finns genvägar på MSP för att bli känd tror med allra största
sannorlikhet fel. Visst att man kan klättra mycket i level på kort tid genom att ha många
kortfilmer eller så kallade kortisar men man blir defentivit INTE rikare av dem.
Det här är något som jag tycker att fler och fler av er borde se.
Hur jag nu som lvl 15 bär mig åt för att tjäna bättre än till exempel en på lvl 18 med mycket kortfilmer?
För det första har jag en del bra filmer med handling kvar som jag gjort sedan förut. Nej jag har inte slutat göra filmer men känner ingen motivation till det när allt fler tjatar om dessa kortisar.
Fast till den största delen har jag tjänat in allt på att vara sparsam. Det vill säga at tjag inte köper från alla
teman, bara de jag verkligen gillar samt att jag samlar i chattrummen en hel del så det är nog därför de allra flesta av er kan ha sett mig där någon gång när jag gått runt.
Jag levlar heller aboslut INTE snabbt som vissa säger, det har tagit mig två år att nå dit jag är just nu.
Jag är inte eller speciellt otrevlig av mig heller men jag svarar oftast inte när jag samlar utan för att då koncenterar jag mig på det och vill ni ha kontakt med mig är det större chans att jag svarar om ni mejlar.
Dock kan jag medge att jag kan bli väldigt defensiv när det tjatas men det är egentligen så att jag tycker det blir för jobbigt när en hel klunga ska följa efter en och ställa samma fråga.
Bättre att ni läser biografin då och mejlar :)
Dessutom så tycker jag inte om att få mejl där det står att jag ser på MSP som mitt kungadömme och liknande saker för det är verkligen så långt från mig man kan komma. Så nu vet ni det, det är inte min stil alls att göra så men det tror jag att ni som känner mig redan visste om men för er andra.
Visst händer det att jag kan bli hederligt förbannad på någon ibland men då har de oftast orsakat det själva och kanske varken följt mina eller sidans regler.För jag tror inte heller att de skulle vilja få sådana mejl själv som en del av dem har skickat till mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0