Hejsan

Halloj på er alla glada MSP:are och ja allt annat folk med för den delen som brukar kika in här.
Idag är jag tillbaka efter en helg av lite frånvaro(som ni kanske har märkt)
Har passat på att vila lite, jo det beövs faktiskt ibland.
Dessutom så vill jag passa på att njuta av vädret när det bjuds på fina sommardagar :) , fast blir det för varmt kan det ju hända att jag droppar in här och på eftermiddagar och kvällar vilket fortfarande är rätt så mycket.
Men jag är inne mindre nu på sommaren i alla fall men det innebär ju inte att jag glömmer bort er eller att titta till mina boonies.
Kommer att ladda upp bilder här sedan idag som jag fotade i helgen, tänker inte avslöja på vad än , det får ni se om om ni går in och läser senare inlägg som kommer.
Vill dessutom påminna er om att man INTE får skicka kedjemejl på MSP så varför tror ni det är okej att spamma i forum eller chattrummen med kedjemeddelandden då ?
Jag tycker inte att detta på något sätt ska vara okej utan mer ett stor nej som man inte gör för annaras räknas ju kedjepost också till skräppost som man bara blir irriterad över att få.
Gillar inte heller när folk ständigt tjatar på mig att bli vän, jag blir vän först sedan man pratat ett tag och lärt känna varandra lite, så enkelt är det med det och då vill jag helst skicka meddelanden först.
Dessutom blir jag INTE ihop och NEj jag tänker inte ta fram djuren för att en del av er tycker det, jag trivs med att kunna gå in i mitt rum utan att det laggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0