Cirkus Maximum 2012

Här kommer några av bilderna från igår kväll.
Har grovsorterat och valt ut de jag tyckte blev bäst.
Är ju inte lite  svårt att få till det när man inte får ha blixten på inne men några blev det i alla fall :)
Kvällen var för övrigt bra, förutom att jag hamnade på en något tokig plats och det blev stressigt i pausen men bortsett från det så var kvällen magisk :)





Först ut var den kenyanska akrobatgruppen zuma -zuma som visade på annorlunda tekniker i hur man hoppar rep och en ny sorts limbo(prova inte på det här hemma.)


Ett nytt sätt att sitta vackert på.

I första delen visade Anont Frank upp cirkusen sex svarta friserhingstar och jag föll pladask som en fura.
Vilka levande bergatroll. Fotade den här i pausen.Hade lungt kunnat bli stående där resten av kvällen.


Föreställningens lustigkurre Totti. Sölade ut en burk popcorn och hade diverse problem med både hängslen och mirkofon. Fick publiken att stå upp när han rev av en Elvis låt.

Youlia och hennes lamadjur+afganhundar framförde det lekfullt nummer  och gjorde det otroliga som man inte trodde var möjligt för något av dessa djur.

Vacker magi var det när denna duo från Shanghai hanterade sina risdukar. Ett favoritnummer faktiskt :)

Sourellas framförde motorkonst inuti sin stålglob. Personligen har jag ltie svårt att förstå den här formen av cirkus. Visst är de duktiga på vad de gör, men cirkus för mig är djur så jag hade hellre sett mer av dem än det här.

Anton Frank igen här med cirkusens två indiska elefanter&assistenter.Har inte riktigt insett tidigare vad stora de faktiskt är men jag vågade mig nästan på att klappa en av dessa jättar igår, stod i alla fall mycket närmare dem än jag någonsin gjort tidigare. Otroligt vilken styrka och vet ni att en elefant kan med snabeln känna av en liten M&M ? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0