Veckans Boonie

Nej men hejsan där är ni ju :)
Så roligt att nu är här, jag hoppas att ni stannar till lite ör att läsa dagens inlägg på bloggen.
Om ni underar över varör jag varit så tyst ett tag nu så beror det på att jag håller på att lägga in en teckning i digtal orm med hjälp av min ritplatta. Vilken fiffig liten uppfinning det är när man tycker om att rita ;)
Fast jag kommer nog aldrig att gå över helt till digitalt format, nej det är en helt annan känsla i att sitta med papper och penna utan jag har den mer som ett komplement helt enkelt.
Nej nog med denna lilla utläggning, nu är ni säkert fulla av förväntan kring Veckans Boonie?
Gissade jag rätt? jo och då ska jag vara snäll och inte hålla er på sträckbänken längre än nödvändigt..utan nu ska jag presentera den här omgången.
Veckans Boonie är....
Baby Cuddles vann den här veckan ör att hon är en blyg och tillbakadragen liten boonietös som för den
skull inte ska glömmas bort. Hon sitter väldigt gärna och myser med en i soffan om hon får. Då gärna under en varm och skön snuttefilt. Fast se till att gömma bort pop-cornen innan hon kommer och sätter sig för annars kommer de garanterat att ta slut så länge de inte har smörsmak för då får de hellre vara.
Hon smyger också gärna ut i köket för att kolla om det finns någon överbliven jordgubbsaft som hon kan få smaka, men hon skulle aldrig drömma om att tanågot utan lov så hon brukar fråga först på sitt lite typiska sätt genom en serie lustiga visslingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0