Här var det stickigt värre

För ett par dagar sedan så fick jag ett infall. Ja nu läste ni rätt jag fick någoting som det brukar var långt mer vanligt att simmarna får. Fast det är ju faktiskt jag som basar över dem så det kanske inte är så konstigt. Hur det än nu må ha varit så kom tanken sådär från ingenstans som den kan göra när inspirationen trillar ner. Det kanske var det där stjärnfallet som jag såg häromkvällen som fick det till att lossna ordentligt. För jag letade fram mina stickor i trä som jag bara haft liggnade i lådan och bestämde mig för att göra något som jag ju inte har gjort sedan syslöjden i skolan, eller haft lust till för den delen då jag  bara fick höra att det skulle vara för omständigt att lära mig som vänsterhänt, eller så var min lärare bara för stressad och upptagen med att hjälpa de andra.Den gav jag i alla fall upp efter att ha gjort EN vante.
Nu provde jag mig fram men landade till sist i att stickorna jag hade hemma var antingen för grova eller för smala. Läste någonstans på nätet om att man kunde använda ett par pennor och tänkte att det borde gå lika bra med ett par blompinnar. Det tog ju däremot ett tag innan jag kom på hur jag skulle göra de olika momenten men jag hittade användbara tips på youtube som jag kunde utgå ifrån.
De monment som jagtyckte var krångligast, förutom att jag tapapde någon maska ibland var helt klart att byta färg och att maska av men till sist så får jag väl ändå lov att säga att jag är rätt nöjd ändå.
Det sägs ju att övning ger färdighet och nu hade jag ju int gjort det här på flera år men jag tror inte att Orla klagar direkt heller. Nu fattas bara att hon får ett par vantar& ett par skor så kan hon nog gå ut och leka i snön sedan eller vad tror ni ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0