Halljosan på er!

 
 
Hejsan på er alla ni läsare där ute i den stora vida världen. Eller ja hej till den lilla skara av er som kollar in hit för att se efter om jag har skrivit något nytt på sistone. Nu är det så att det har gått några dagar igen men ibland är det bättre att det får gå ett lite längre tag mellan inläggen så det kanske finns mer att skriva om. De senaste dagarna har det då varit äkta aprilväder här.Det vill säga väldigt omväxlande med ena dagen sol för att som det gjorde både igår och idag snöa lite lätt. Sedan har det åter igen blivit kallt i luften, ni vet lite sådär bitande kallt som det kan vara på vårvintern. Vad jag då har för mig ? Jo jag pysslar på som vanligt mellan varven och spelar en hel del Sims 4 såklart. Eventuellt så kommer ett nytt inlägg om det senare..så ni inte får för mycket att läsa om på en gång Innan jag börjar knåpa på det så vill jag visa upp en enkel teckning jag började på igår kväll
Inte riktgit bestämt mig än om jag ska fylla i konturerna eller om jag faktiskt är färdig med den här redan nu, dessutom kanske jag kommer att lägga ner lite mer detaljer på gräset men jag får se hur jag gör. Ibland blir det ju pannkaka om man försöker överarbeta något med. På tal om det så var det nära en olycka här igår då Theodor lyckades välta staketet och fastnade mellan två sektioner. Han pep, jag blev livrädd men befriade honom på en gång och han drog in under sängen.Trodde efter tidigare erfarenheter att det var kört men efter en stunds lirkande kom han ändå fram och var visserligen uppsktämd men jag kunde inte se eller känna att något var på tok.Sedan var han sig själv på kvällen och det var nog mest matte som blev nojig. Andas ut gör jag på riktigt idag då han kommit ut ätit lite, gjort sina behov och druckit.Så vi hade verkligen tur i oturen men nog kan de bli lite för nyfikna ibland och sätta sig själva i klistret.
Glad påsk från mig och Theodor
Klart man ska äta ägg.
Kan man motså den här sötnosen?
Nej nog är det svårt alltid då han kommer farandes över golvet.
Är det föresten någon mer än jag som har problem med att logga in på blogg.se just nu.
Har skrivit rätt info men blir ändå portad och uppladdningen av bilder krånglar med Åkomst nekad.
Som ni ser är han full av hyss.
Tittut här är jag!
Som ni ser är han så nöjd och belåten med att äntligen ha kommit igenom och skaffat en nödutgång på kojjan, ja det lyckades ju inte ens Ariel med men Theomannen han kan minsann!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0