Hallojsan!

Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute.
Ja nu har det gått ett par dagar igen sedan det blev några rader. Fast ändå så händer det ju saker här hela tiden men det har blivit mycket TV nu och vila eftersom min mage fortfarande krånglar. Så det var då tydligt att det är en enveten bakterie att bli av med den här gången. Hoppas dock på att det ska ordna upp sig snart så jag kan , man kan ju ändå inte göra något mer än att se till att äta bra och ta det lugnt. Fast det är ju klart fortsätter det så här en vecka till kan man ju börja undra vad det är. Kort sagt ingen rolig omgång att ha i vajre fall, jag som sällan blir magsjuk men den här varianten var jag tydligen inte immun mot. Nej nog om detta nu till något roligare. Har ju upptagit spelandet på på ännu ett gammalt hushåll i Sims 3.
Nämligen huset Kasumura som bara består av Rae. Eller om det nu är så bara eftersom hon är lite speciell. Hon började jobba inom vården men har sadlat om till spökjägare. Hennes hus kryllade av med men sedan hon blev befodrad så är de puts väck borta allihopa.
Lite synd är det att spökena är väck för nu har Rae ingen som hjälper henne med att diska längre
Fast och andra sidan slipper hon ha någon som bevakar henne då hon ska äta
Hennes lilla kök har blivit riktigt hemtevligt
Nej Rae är inte rädd för spöken, numera jobbar hon ju med att driva ut andar men ett tag så fick de hennes säng att sväva

Etage I: Hall,Vardagsrum, Tvättstuga, kök WC och trapphus
Etage II: Hall med soffhörna, två sovrum, WC och balkong
Etage III: Sovrum, WC och balkong
Trots utbyggnaden uppåt så ser exteriören på huset fortfarande lika fin ut tycker jag. Det kanske verkar lite att ta i med alla våningsplanen eftersom Rae fortfarande är singel men ja hon har kanske träffat någon som verkar dela en del av hennes intrssen, ja de kan i alla fall stå och prata konst hela dagarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0