Hallojsan på er!

Hejsan på er alla trevliga läsare där ute.
Nu har det gått några dagar sedan jag skrev senast igen men det blir lätt så då det inte händer så mycket. Eller jo det händer ju hela tiden små saker men det är inte jämt jag känner att jag behöver skriva om dem. Har under dessa dagar i alla fall hunnit med att läsa en av böckerna jag köpte på rean. Innan man kom in i historien var den lite lätt rörig men när man lyckades sortera ut dåtid och nutid var den bra. Så jag kan faktiskt rekommendera er att läsa Veterinären av Hellbrand om ni inte redan gjort det. Sedan lånade jag en bok av min kära mor skriven av en mer lokal författarförmåga. Även den föll inom ramen för vad jag tycker om att läsa så därför ger jag er ännu ett boktips nämligen Snörök av Ingemar Dahl. När jag var klar med den ångrar jag faktiskt att jag inte la ner mer tid på den bok jag skrivit...innan jag lämnade in den på nätförlaget men det är så typiskt. Ja, jag antar att man ska lära sig något av processen med. Har ju några påbörjade historier som ligger och skvalpar runt men har inte känt någon motivation till att författa på länge och då vill jag inte röra dem eftersom jag vet att jag bara får radera sidor om jag kläcker ur mig något som jag inte blir nöjd med. Nåja jag ska bara försöka hitta tråden igen, men jag skapar ju en del andra saker istället medan jag väntar på att få tillbaka det där flytet. Jag började faktiskt skissa på en teckning igen då mitt ena lilla guldkorn gav mig en dos med inspiration till det. Den här gången blev det förvånande nog inte en häst..nej det blev ..
Sebastian och Blunder kanske ? fast jag vet inte, jrabban lär ju få samma färger men jag är sugen på att sätta egna färger på fisken. Fast ni kan ju alltid få se lite hur det går till då jag ritar.
I nästa steg valde jag att fylla i linjerna med en svart färgpenna så länge, får se om jag ska ta konturpennan på den sedan men har inte bestämt mig ännu då jag är nöjd med hur den ser ut just nu.
Ja nu fattas bara färgen på fisken , eller ska jag låtsas att det är en aborre i en hink som tappat sin kulör ? Ja jag vet det hände faktiskt när pappa och jag var ute och fiskade en gång. Hinken var ljusblå och abborren försökte kamouflera sig mot den ljusa ytan. Det vr första gången jag såg det men då fick man lära sig något nyttt. Så ja den kanske får någon nyans, vi får se när jag är helt klar med bakgrunden men jag tror det här kommer att bli en söt teckning :)'
Har inte bestämt mig än för vad som ska hända med den heller faktiskt men det känns som att jag kanske borde leta fram en ram om jag har någon i formatet över och sätta upp den på någon ledig yta. Bättre det än att den bara blir sittandes i en pärm,. För där har jag alldeles för många verk som sitter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0