Hallojsan!

 
 
Hejsan svejsan på er alla ni bloggläsare där ute som kanske bara råkat klicka er in hit. Ja såklart hej till den lilla del av er som följer min blogg mer regelbundet också. Några av er kanske är mera intresserad av det jag skriver och vissa av er kanske bara vill kolla in foton. Oavsett anledningen bakom till att ni klickat er in just hit så hejsan på er. Idag kan man säga att det verkligen har blåst här. Ett tag var det till och med klass ett varning utfärdad sa det på radion. Så jag har varit helnöjd med att hålla mig inomhus faktiskt. Håller som vanligt på med en del pysselprojekt, spelar en hel del Sims 4 ochumgås med guldkornen mer nu då jag inte vill vara ute på grund av väderleken. Sedan ser jag på en del film med men det är ju mycket repriser som går på TV med så då blir det mer att den står på i bakgrunden.
Så här fin är Timon just nu :) Han hade ju lite problem med pälsen ett tag men nu har den växt ut igen så han ser verkligen ut som en dammråtta eller ett moln. Så troligen var han mellan pälsbyten ett tag eller så var han bara en typisk satinhårshamster för de kan tydligen ha problem med håravfall. Huvudsaken är att han har blivit fin igen :)
Stuart Little börjar bli allt mer nyfiken och tar för sig mer och mer då han är utanför buren och blir att mer modig, men kommer det en ny sak eller hamnar han på en plats där han inte är van då är det fortfarande säkrast att krypa till matte.
Ariel är helt klart den modigaste av dem och hon har mest självförtroende vilket märks då hon klättrar över brädan. Hinner inte matte med så försvinner tösen gärna in bakom frysen där hon kan stanna i några timmar.Fast samtidigt är det ett härligt hamsterliv att få komma ut morgon och kväll på spännande upptäcksfärder och man ser ju hur olika de är beroende på vilka vägar de tar.
Alla är de dessutom så hjälpsamma ibland, Ariel var bara tvungen att kontrollera så matte ger bra mat till killarna :) Ja det är ju ingen fara att hon hoppar ner i burken för samma mat ingår även i matblandningen jag ger till tösen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0