Ruskväder

Idag har vi ett riktigt ruskväder här.
Det både regnar &blåser men jag var i alla fall klok nog att ta på mig stövlarna innan jag gick på jobbet i morse.
Så torr om fötterna är jag och att ha en jacka som tål regn är inte fel det heller men det är ingen höjdare att ha jeans.
Nu hänger de i alla fall på tork och addidasbyxorna har åkt på istället. Alltid skönt att byta om när man kommer hem och kan varva ner liete. Kanske måste inse att det faktiskt är höst och att det inte går att ha leggings med kjol/tshirt och eller klänning längre den här säsongen men riktigt än tänker jag inte lägga in dem i garderoben.
Igår så flyttade jag in min nya famil i Sims i sitt hus. Det kanske blev lite lyxigare bostad än vad jag hade tänkt åt dem från början men å andra sidan tycker jag inte att det ser ut som någon lyxbostad utan snarare en ordinär hästgård.. Rakt fram ser ni huset, till vänster är dubbelgaraget/stallet , till höger är trädgårdskjulet och den byggnad som skymtar precis bredvid huset är ett till förråd med en lägenhet ovanpå. 
 
Här ser ni Franks hund Ikko som charmar alla så fort han får chansen. Fast Alice som är Franks kompis och delar hus med dem försöker att uppfostra honom lite då han har en ful ovana att tugga på saker.
Här är Alice ute på promenad med honom.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0