Regnet det bara öser ner

Idag är det verkligen långt ifrån något höjdarväder.
Det regnar igen och har gjort så de senaste dagarna. Bytte några ord på telefon med pappa imorse som snabbast och hos dem hade det kommit 71 mm på ett par dygn!
Om jag tolkade väderleksrappporterna så skulle det bli bättre i helgen men så hörde jag någon annan som sa att det skulle fortsätta regna. Vad ska man egentligen tro på då men jag håller tummarna för några timmars uppehåll i alla fall så jag kan få fota briggen Tre Kronor som är på ingång hit.Tänkte gå och titta på deras utställning om nedskärpningen i Östersjön. Har redan nu en känsla av att man kommer att bli mörkrädd.
Fast vädret till trots så är jag på bra humör idag :) återfick ju en gammal kontakt från MSN igår så vi har pratat på FB och nu undrar jag alls hur vi kunde tappa tråden.Fast det kanske är avståndet som gör att det blir svårt trots allt. Vad vet jag..har ju tappat kontakten med folk som bor nära med. Helt enkelt för att det har visat sig att man haft olika intressen när det väl kommit till kritan. Dessutom så är Irland inte på andra sidan världen heller och jag har ju alltid haft en dröm om att resa dit så då kan det inte vara fel att återknyta kontakten.
Vänner är aldrig fel att ha :) . Speciellt inte om man har en del gemensamma intressen att prata om och man kan dela tankar med varandra om allt och ingenting. Just sådana vänner är verkligen guld värda att ha.
Även fast det bara är över nätet man är kompisar och man förmodligen aldrig kommer att träffas så känner man ju ändå en viss samhörighet med någon.
Sedan är det ju klart att man måste vara försiktig , för man kan aldrig veta om personen är den de utger sig för att vara då det finns många oseriösa människor där ute men det brukar visa sig rätt så snabbt i de fallen. Åtminstone om man vet vad man ska se upp med och titta efter för att avslöja någon. Vidare kan man inte heller gå runt och misstro allt och alla. Det skulle bli för jobbigt om man gjorde det helt enkelt.
Utan man måste våga sätta lite tillit till folk trots allt och jag är glad att han hörde av sig igen.
Thanks for sending that friendship request again  Kieran, now I wonder how we ever lost the contact from the very beginning.

Kommentarer
Postat av: Stina Bondeson

Har just nu frågestund på bloggen, den som skickar flest frågor får en länk! Skulle bli jätte glad om du ville skicka några frågor, kram!
Direkt länk: http://stinasegna.se/2013/september/fragestund.html

Ps. grymt fin blogg, älskar designen!

2013-09-20 @ 20:03:56
URL: http://www.stinasegna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0