Oväntade saker

Idag har jag varit med om ett par oväntade saker.
Igår kom den första då jag fick en värdecheck att hämta ut på Hemköp. Den var från ett företag som jag beställt en del pysselsaker ifrån.Så det var roligt att få en oväntad överraskning.
Får se vad jag ska hitta på med slanten men jag tror en del kommer att bli sparat. Överraskning nummer två kom idag.då jag fick en vänförfrågan från en gammal kontakt på MSN. Eftersom jag tyckte om våra samtal som vi hade då så accepterade jag den. Detta trots att vi inte snackat på ett bra tag. För även om jag haft hans emailadress hela tiden så blir man ju alltid lite tveksam till att själv höra av sig efter vad man har varit med om. Med folk som slutar skriva till en efter att man har haft en bra kontakt som man själv tycke. Det är väl lätt så att man kan tappa kontakten med folk på nätet.Men nu är jag glad för att en vänskap verkar ha hittat tillbaka.
Så vi får se var det landar men vi kom i alla fgall överens om att vi skulle höras igen och det känns ju alltid lika bra.Vänner kan man aldrig ha för många utav. Och efter det som varit är det precis vad jag behöver.Nya vänner men det är svårt att veta riktigt hur man ska bära sig åt när man bor i en mindre stad och de flesta i ens egen ålder har andra prioriteringar i livet än vad man själv har.
Fast då är vi ju tillbaka på steg ett igen vad som egentligen ska räknas som normalt och vid vilken ålder men ingen annan eller samhället kan väl egentligen bestämma det åt en. Det är något som man måste få känna efter själv och alla har vi vårt bagage som vi bär med oss genom livet. Konstigare än så behöver det inte vara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0