Hejsan på er!

Hejsan hoppsan på er alla Bubblare där ute!
Ja hej på alla andra trevliga människor där ute med för den delen.
Det börjar gå mot kvällning och jag sitter här och funderar på att starta upp sims och bygga ett hus åt min familj som jag skapade igår.
Annars kan jag väl inte påstå att jag haft så mycket för mig.
Jobbat och uträttat en del små ärenden som jag hade men som ändå måste göras. Fast jag håller med Skalman på den punkten egentligen. måste och skynda är två fula ord.
Har suttit och gjort en teckning nästsn klar, åtminstone en del av den har blivit väldigt bra för att vara gjord av mig. Brukar alltid vara värsta självkritikern och alltid hittar jag något småfel men den här är jag faktikt nöjd med för en gångs skull. I alla fall just nu men då har jag inte börjat skissa upp bakgrunden ännu.Fast jag måste klura på om jag ska rita den med färgpennor i alla fall eftersom PROmarkerna flyter ut på vanlgit papper och jag vill inte riskera något mer...
Kan säga att en av mina förebilder när jag tecknar hästar har varit Lena Furberg så jag har kikat en hel del på hennes stil de senaste åren men man försöker ju göra om en del så det blir ens egna.
Annars är det roligt att rita Mulle såklart :P och det ger alltid övning.
Visst vet jag att det finns många som är så mycket duktigare än mig på att skugga tex men jag ritar helt enkelt för att jag tycker att det är roligt och om jag blir nöjd så hamnar det färdiga verket oftast inramat på någon av mina egna väggar eller ståendes i någon hylla.Jag lovar ni skulle se berget av kasserade skisser som har blivit genom åren ..men mycket har jag donerat till mina syskonbarn som tycker om att färglägga och tur är väl det för allt kan man omöjligen ha kvar. Om jag sparade allt som jag hade ritat skulle jag nog kunna bada i papper vid det här laget.
 
Så här långt ser den i alla fall bra ut...får hålla tummarna för att jag ska lyckas med resten av teckningen också då. Tror i alla fall att den ska få stå i en hage vid havet....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0