Hejsan på er!

Hej igen på er.
Idag har snuvan i alla fall lättat så jag har fått sova.
Åtminstone tills femtiden då jag vaknade och hade ont i huvudet.
Fast det är så typiskt när man är förkyld, är det inte det ena så är det det andra istället.Men jag ska ändå försöka göra bort lite saker nu på förmiddagen medan det känns någorlunda i alla fall så kan jag ju ta det lugnt och vila mer igen.
Måste försöka gå ut och ta lite luft i alla fall även om det inte är det bästa vädret. Lite luft mår man ju inte sämre av.Också ska jag försöka skrämma bort bacillerna för försöka kan man alltid.
Så det är mest lugna gatan här idag också blev ju hockeyn igår spännande ..Onödigt spännande kanske rentav men de vann i alla fall efter förlängningen och det är ju alltid skönt att de får en bra start på säsongen.Då kan man hålla tummarna för att det ska gå bra resterande del med. Fast det är klart..man vet ju aldrig hur det slutar.Tror det kommer att bli väldigt hårt i år och både SAIK och Luleå inledde ju bra. Ska det bli tre norrlandslag i topp ?
Vi får se hur det går. Nu är jag ju ingen hockeyfantast men det är väl så att man tycker det är roligt att följa då staden ändå har ett lag i SHL. Fattar inte varför de inte fick ha kvar sitt gamla namn men det ska väl vara mer internationellt med SHL i och med att det finns både AHL,NHL och KHL men ändå. Tror dessutom att det i folkmun fortfarande kommer att sägas Elitserien då den hetat det så pass länge.
Fast nog surrat om sport nu. Åtminstone för det här inlägget i alla fall.
Nu ska jag försöka ta tag i de där sakerna jag sa tidigare så får vi se om det blir något Sims 3 spel idag :).
Det kan hända , måste ju bygga en del nya hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0