Ett nytt ord

Lärde mig inte att säga ett nytt ord i Fredags.
Tro mig jag försökte men det gick sådär att försöka mig på att säga det men det passar väl in på hur föreställningen var.
Supercalifragilisticexpialidocious!
Eller så kan jag skriva med ord som alla faktiskt förstår.
Den var jättebra. Det finns verkligen många bra låtar hämtade ur musikalernas vida värld. Fick höra våra egna svenska guldkorn..Helen Sjöholm som framförde sitt paradnummer Du måste finnas också givetvis sjöng Peter Guldet blev till sand. Jag ska inte säga det men det var nära på magiskt att se dem.
Vidare så föll jag också för Defying Gravity från Wicked som framfördes av duktiga Scarlett Strallan och Ma Anne Dinosio. Säger bara vilka otroliga sångerskor båda två. Dessutom har jag fått se en av de riktigt stora giganterna på världens musikalscen nämligen Norm Lewis, det var riktigt kul :)
Vilken röst där med. Jag verkligen beundrar musikalartister..de ska ju behärska både sång och dans vilket inte kan vara allt för lätt på samma gång. Så det var helt enkelt kul och spännande att få se en del av den stora vida världen komma hit och bjuda på en utmärkt föreställning.
 
http://www.youtube.com/watch?v=FlMBcTGJ4YM
 
Tyckte däremot att resencenten i den lokala tidningen hade varit lite väl fåordig angående de internationella stjärnornas insats. Kanske logiskt att han lyfte fram våra svenska dock, speciellt eftersom Peter ju ordnade showen och Helen var ju nästan på hemmaplan här.
Fast ändå man får inte glömma att de gjorde showen tillsammans och vilka musiker sedan!
Undrar hur många timmar de har fått öva innan. Nej det tror jag inte ens går att föreställa sig.
Det var ett under bara att taket på arenan inte lyfte så mycket applåder och jubel som alla fick.. Hade man kunnat göra något mer än att ge stående ovationer så hade de fått det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0