Snivlig liten maskin

Har gått i de här tankarna länge att köpa mig en bra liten hobbysymaskin för att kunna sy på kantband på täcken till modellhästarna bland annat men inte lyckats hitta någon.
Tills i förrgår då jag snubblade in på Hemtex sida på nätet och vad fann jag ?
Jo den helt perfekta maskinen för ändamålet nämligen denna;

http://www.hemtex.se/article/sewing_machine________________?attr1_id=189

Traskade i alla fall förbi och funderade vidare en stund innan jag bokade en och idag så hämtade jag ut den. Valde att köpa en vit, visserligen har jag alla andra saker, tv,dator i svart men jag vet ju hur mycket man ser dammet på dem då.
Har bara hunnit rigga den än så länge och provat lite raksöm men jag är faktiskt riktigt imponerad så här från första början.
Enda minuset jag egentligen kan komma på är väl att själva arbetytan där pressarfoten är inte är så bred , man skulle vilja ha en skiva att lägga till men och andra sidan ska jag ju inte göra några direkt stora jobb på den heller så därför tror jag att den ändå, trots avsaknaden av denna är perfekt för mig!
Det här är faktiskt första gången sedan syslöjden i skolan som jag tycker att det ska bli kul att sitta och jobba vid den :
Har redan börjat klura på ett projekt faktiskt men jag måste nog kanske provköra den lite mer först, fast jag har ju faktiskt tagit symaskinskörkort även om det var några år sedan nu*skratt*.
Så nu ska jag börja spåna lite på projektet och kolla vilket material jag har hemma innan jag börjar sy men det här känns spännande för det blir ju så mkt bättre än att man slipper sitta och limma jämt.
Inget ont om RX lim som är det bästa hobbylim jag provat, det klarar av de flesta material fat lukten är hemsk och det blir inte så fint heller med limkladd överallt.
Nu är jag i alla fall inne på rätt spår och jag kanske kan få användning för alla mina CD-skivor med musik när jag ska sitta och pyssla.
Dessutom så tänkte jag ladda ner lite mer saker och flytta in ett till hushåll i kvarteret på Sims 3 där jag spelar nu då tills vidare. Håller dessutom på att bygga ett kvarter hermma hos päronen på deras dator där jag också intallerat det, men det kommer att ta lite mer tid nu eftersom det är mer detaljer men jag lovar ni ska få se det, när det är klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0