Naturmorgon

Idag tog jag mig ut på en liten promenad över naturområdet som ligger bara en liten bit från mitt föräldrahem. Är så glad som har tillgång till denna lilla fina gröna oas nära staden. Knappt hade jag hunnit få upp kameran förän jag tyckte att jag såg något rödbrunt som skuttade ut från en dunge och en liten stund senare travade dena fina räv iväg snett ner mot skogen till.Antar att den var ute på jakt, men när den fick syn på mig så vände den tvärt och skuttade in bland snåren.
Nötväckorna höll mig sällskap medan spillkråkan höll sig i bakgrunden men jag fick ju i alla fall höra den så jo de är alltså kvar i reviret.
Jag tror att det går lite dåligt att segl i sommar, i alla fall om man försöker att göra det i ån. Nog märksd det att det råder torka alltid.
 
Den större hackspetten signalerade då jag närmade mig trädet men den satt lungt kvar och passade till och med på att putsa fjädrarna.
 Sedan njöt jag av den fortsatta promenaden och fick syn på en humla som hade satt sig på en tistel., kan det bli en mer somrig bild?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0