Morgonstund

.God morgon på er alla ni små och stora läsare som klickat er in hit för att kolla om det har hänt någonting nytt på bloggen sedan senast . Ja det har ju fått gå några dagar igen sedan jag postade ett inlägg men ibland blir det ju så. I synnerhet om det inte änder så mycket, fast det beror ju såklart på vad man tycker är intressant att läa om , Alla är vi ju olika. Idag så har jag i alla fall inre kunnat sova, vaknade tidigt och gick och satte igång TVn men så fort jag hade kommit till rätta i soffan, gissa vem som kom ut ? Jo ett litet guldkorn såklart och han pep så sött för att få min uppmärksamhet, så jo nog pratar hamstrar med även då de inte är förkylda eller så kanske Theodor som vanligt bara yrade i nattmössan? För det är ju inte så lätt för matten att veta vad han snackar om då han låter sådär, men han brukar bli väldigt glad då han får komma ut,
Så det blev till att rasta killen innan matten kunde äta frukost själv också fick han gå ut en sväng till efter det, sedan kan han sova bort hela dagen och inte vakna förän vad nio-tiotiden på kvällen. Så här på vintern så sover han kanske lite mer men när han väl är vaken, ja då är det verkligen full fart som gäller, enda gången han kan mysa hos matte är om hon tae ut honom då han är trött så han är ävldigt lik Ariel på det viset.
Hagen står ju numera säkert ihopfälld , fast Theo verkar helt ha glömt bort olyckan där han klämde sig mellan två sektioner då den föll ner. Hamstern kutade vettskrämd in under sängen och matte blev så nervös, men som tur var gick allting bra och han klrade sig oskadd. Han måste ändå bara dit och snusa på den.
Sedan har jag pysslat lite med , fick för mig att jag ville prova göra en vagn till min Omalley och jag valde den här i präriemodell. Inte riktigt klar än dock med detaljerna fast jag måste ju säga att jag är väldigt nöjd så här långt med den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0