Småsaker som jag saknar med Sims

Hejsan på er alla läsare där ute som klickat er in igen på min lilla blogg för att se vad som hänt på sistone. vet ju att jag kanske inte skriver lika mycket numera men jag hoppas att det ska få bli bättre med mig framöver så jag kan hitta tillbaka mer hit och göra fler uppdateringar som vanligt. Fast nu tänkte jag i alla fall ändå skriva ett litet inlägg då jag kommit på at det fortfarande finns en del saker jag saknar som inte finns i Sims 4. Nu kommer ju visserligen husdjuren tillbaka med hundarna och katterna men när dyker hästarna upp igen? Fast det är ju inte det enda heller som känns konstigt utan varför kör bilar på vägarna när man inte ens kan äga sin egen längre? Blir ju lite svårt med att bygga hus efter ritningar då, men jag brukar vanligtvis försöka omvandla garaget till ett rum istället men det hade ju varit lite coolt att kunna göra en separat lägenhet ovanpå som man kunde i trean. Det jag saknar mest är dock en helt annan sak nämligen lite av de sociala interaktionerna mellan simmarna. Numera går de ju bara och lägger sig i sängen rakt upp och ner på kvällarna utan att få en enda mardröm &de gosar ju knappt ens längre i soffan,vad har eg hänt med spelet?. Hur har spelkreatörerna tänkt där då de valt att ploka bort sådana små men ack så viktiga saker?Jag vet faktiskt inte längre men jag börjar märka av det nu efter att ha spelat ett tag.Också saknar jag förstås att vrken ha tillgång till polisen eller brandkåren med, oj vad man kan råka sätta eld på hus i fyran , fastän brandlarmet tjuter högt så kommer det ingen hjälp utan man tvingas utsätta sig själv för livsfara och släcka eldsvådan!
 
Hailey har äntligen fått sin Björn. det blev ett litet rätt så intimt bröllopp på det lokala museumet som var den lokal jag tyckte passade bäst idet här fallet
Hr syns det väl ändå lite av den där tillgivenheten som jag saknar och efterlyser, men det är långt ifrån samma stil på närheten som Maya&Youssef hade till varandra.
 
Andra gången bara som det hät mig, att mina simmar fått tvillingar.Det blev en Nathaniel och en liten Vilda så nu måste jag fundera på om de verkligen ska bo kvar i sitt ökenhus eller om de fktiskt ska få flytta. Så kan det gå när jag hade planerat på att be Björns äldsta dotter att flytta in.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0