Hejsan. eller moff på er!

Tror ni att jag har lyckats med konsten att finta bort matte för en stund ? Ja egentligen är det inte så svårt, man manipulerar henne för en liten stund och får henne att tänka på något annat. Sedan har man fritt fram och kan springa runt och försöka hitta något bra gömställe där man kan sitta och vänta sedan i godan ro medan hon söker efter en. Sedan kan man dyka upp lite lagom när hon börjar rycka sitt hår och det kanske är bäst innan hon drar in på alla godsakerna som man får dagligen och det  vill man ju inte riskera, fast kan ni tänka er matte säger att jag är det största busfröet hon hitills har stött på. Ibland så kan jag ju däremot vara väldigt hjälpsam också, som ikväll då jag försökte ge mig på att säga vilka rd som fattades i korsordet, då hade hon redan löst det!
Sedan kom hon på mig just som jag tänkte skapa en profil på Guldtassen, den nya nätverker för oss små, härligt håriga syriska underverk.Attans varför skulel hon konna på mig just i ögonblicket när jag skulle tassa mig in ?
Sedan blev jag tvungen att snygga till mig lite men då sa matte att jag behöve kammas, kan ni tänka er ..hon vet ju att jag avskyr den där muggen där hon har de där otäcka redskapen.
Fast okej då , ibland kanske det är bra när hon får kamma igenom hela min ostyriga päls, elelr vad tycker ni  om hela härliga hårigheten ?
Vad tror ni, kan jag impa på några fina tjejer om jag lär mig speöa madolin ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0