Halloj på er!

Hejsa på er alla ni läsare där ute som ramlar in just hit idag för att se efter om det har blivit något nytt inlägg på sistone. Vet att jag brukar vara ganska så flitig på att skriva åtminstone i perioder men just nu har jag kanske tagit det lite lugnare än vanligt med uppdateringarna.Fast det blir ju så ibland att man måste prioritera en del saker och jag vill kanske inte heller skriva allt för mycket om det här ännu heller eftersom ingen verkar rikligt veta vad det är för fel på mig ännu. För visst är mina värden bra och allting borde vara tipp topp som vanligt men det är det alltså inte och mina symptom pekar mot någonting sällsynt som inte är allt för roligt heller, men det räcker att jag skriver så tills vidare. Så kommer jag att göra en påfyllning när jag vet mer någon gång framöver. Nåja försöker att fokusera på de bra stunderna trots allt, man måste ju göra det om man ska orka ta sig igenom eländet med. Då är det tur man har Theo som piggar upp en med sina upptåg och ser till att man tar sig upp ur sängen på morgonen, för ibland är det inte lätt när fötterna gör ont. Han är alltid lika glad och vill komma upp men han har ändrat sina tider lite och kommer nu oftast ut vid sjusnåret på morgonen eller runt elva på kvällen. Endera så har han fått vintertid eller så har väl mattes lilla guldkorn blivit vuxen.Något är det i alla fall men det kanske har fått honom att bli lite mysigare med och ibland kan han faktiskt sitta stilla hos mig och mysa också, men för det mesta är det fortfarande full fart framåt som gäller i synnerhet på de sena kvällarna men så är han ju faktiskt också ett nattdjur. Dessutom är det ändå sällan jag går och lägger mig före 11 så jag är ju ändå vaken och då vet han att det finns alla chanser till att få komma upp om man bara sätter sig och ser söt ut, gnager lite eller börjar springa runt och pipa.Då kan matte helt enkelt inte motstå en så  liten ljuvlig pälsboll. Fast så liten han inte heller med sina 154 gram men nog ser han till att hålla sig i trim med allt klättrande! Det behövs kanske ocskså sedan han äter upp en kräcker på  femton minuter, elelr om han bara drar in allt i skafferiet?
Nej alltså matte vet inte så noga för ibland ligger han ju och knaprar i huset om dagarna så det sprakar och hon brukar faktiskt inte hitta några rester då hon storstädar så han kanske tömmer förrådet allt eftersmom ändå.
Han är fprecis ortfarande lika förtjust i fingermarie och tycker att man ska ge honom hela biten på en gång.
En del oroar sig över sladdar när guldkornen är ute, jag vet inte om jag bara haft tur trots att det blir lite tilltrasslade situationer ibland men på min åtta hamstrar som jag hitills har haft har inte en enda av dem gått lös på kablarna än, tror det beror på att sladdar helt enkelt inte luktar mat så alltså är det inget som de ska jaga efter men visst man får ju ändå inte släppa dem ur sikte då de springer över golvet.För de är experter på att hitta alla hål och får de chansen, tar de den garanterat och smiter iväg!
Försök göra om det här, den som kan...ni kanske tycker det ser lite avigt ut.
Nej ...altså vadå, vem jag?
30 cm stoppar ingen hamster från att klättra, nej det är snarare ett fint inslag i hinderbanan som man tränar upp konditionen på.
Var har traktorn tagit vägen?
Nu har jag inte tid att sitta still längre, så nu drar jag, adjöss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0