Halloj på er alla!

Hejsan på er alla ni läsare där ute som klickat er in just hit till min lilla blogg.Några av er kanske brukar kolla in mer regelbundet för att se efter om jag har skrivit någonting nytt och en del av er kanske hittat hit för allra första gången. Oavsett anledning till varför ni surfat hit så hoppas jag såklart att ni hittar någonting som ni gillar att läsa om. Som ni kanske märker har det gått ett tag nu igen sedan det blev några rader men jag har haft en andra saker som jag pysslat med under tiden.Desssutom så råkade jag ut för en datakrasch i torsdags..ja man blir riktigt orolig när blåskärmarna börjar dyka upp sådär. Fast maskinen pep ju och gick bitvis igång så jag kunde ta mig ut på nätet men efter ett tag frös den och vid uppstart pep den konstigt. Trodde att det var hårddisken eller Windows som lagt ner, jag menar den är ju trots allt tre år men ändå saker ska väl hålla bättre tänkte jag. Så det blev att lämna in den på verkstaden och efter ett par dagar hörde de av sig, Tydligen så hade fläkten varit full av Theodors släktingar! De hade i alla fall dammsugit den & efter det så fungerade det igen, peppar pepppar.Så pappa och jag dit för att plocka ut den och då fick jag höra att alla värdena från hårddisken såg bra ut med. Verkligen skönt, men eftersom jag varit med om ett par datorer som lagt ner tidigare vet jag ändå inte om jag vågar tro på det här men visst är det skönt om det inte var något större fel. För då slipper jag ju köpa en ny hårddisk eller ännu värre en ny dator,jag gillar ju min maskin och när jag kollade på nya såg jag att priserna faktiskt inte har sjunkit ett dugg. Åtminstone inte på de som har lite grafik och jag måste ju ha en dator som klarar av Sims 4. Nu verkar det i alla fall som jag haft tur i oturen , att den bestämt sig för att fungera men jag försöker att inte sitta allt för länge vid skärmen med så den får vila lite mellan varven men jag är så glad för nu tappade jag ju inte heller Hailey&Björn som jag var rädd för att jag hade gjort! En sak som jag däremot lagt märke till är att den inte piper längre vid uppstart...kanske en småsak men det kan ju bero på något annat med och jag är glad så länge den fungerar utan problem. Tänk så mycket man kan sakna att inte ha en PC ändå...inte för att jag fick nätabstinens utan det var faktiskt snarare värre att inte kunna simma!
Sedan satt jag och skissade lite igår kväl. Började med att jag ritade ett jättefint hästhuvud på baksidan av ett kuvert, så typiskt mig. Blev tvungen till att föra över det till ett rent papper och när jag var färdig såg det ut så här. Funderar på om jag ska dra i kounturerna och kanske göra grässtrån med, men samtidigt gillar jag också när det bara ser ut som det gör nu.Svårt val det där ibland. 
För den som undrar över hur Theodor mår så hälsar han att han mår fint, men just nu är han upptagen med att klättra på lådor och snusa på saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0