Sims

Ibland händer det faktiskt att jag bygger hus i sims efter riktiga ritningar på hus eller byggnader som jag gillar. Fast det är långt ifrån ofta ändå som det händer men nu har jag gjort det ett par gånger för att jag velat prova lite vad jag kunde få till. Klart alla saker går ju inte att få till men nog går det ändå att efterlikna dem ganska så bra.
Några av er har ju kanske redan sett det här bygget om ni kollat in här tidigare. Byggde helt enkelt upp en byggnad efter ett gammalt stall som tidigare fanns i kommunen men som numera tyvärr är rivet då det ska bli ett nytt fashionabelt bostadsområde där istället för ridskolan som fick flytta. Om man kan ha känslor för en byggnad så hade jag det för just det där gamla stallet!
Så när det blev så lyckat kände jag att jag ville prova på att även bygga upp ett gammalt hus som jag också alltid har gillat. Kunde ju inte bygga exakt eftersom det har en del väldigt fiffiga lösningar invändigt men jag kom nog ganska nära ändå,eller om jag får exprimentera lite mer med planlösningarna men det syns ju i alla fall vad jag har haft att utgå ifrån.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A M

Åh det var så länge sedan jag spelade!!

Svar: Jag sa att jag aldrig skulle börja spela 4:an och nu älskar jag det faktiskt :P
None None

2017-05-31 @ 14:04:00
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0