Hejsan. eller moff på er!

Hallojsan på er alla ni små läsare där ute i den stora vida världen som kikar in just hit på min lilla blogg igen. En del av er kanske brukar kolla mer regelbundet vad jag har för mig ..eller jag kanske snarare borde skriva vad vi har för oss på dagarna. För jag har ju faktiskt ett litet guldkorn inneboendes nu också. Ja han flyttade ju in strax innan att Ariel som var mattes ögonsten blev sjuk och vandrade vidare och för er som brukar kolla in hit så vet ni ju att han heter Theodor. På senare tid så har han dock mer blivit kallad Tornadon eller Gangstern eftersom han fått för sig att börja bita sönder sina kojor. Samtidigt som han gör slarvsylta av dem så fort han bara kan så gillar han även att mysa i dem på kvällarna men nu måste matte fundera över en mer hållbar lösning åt herrn innan han förverkar en till. Fast matte fick sig ett gott skratt då han slet sönder papemachie-skapelsen som hon hade gjort i stycken! Någon som har ett tips här för ett hus har han ju redan men en koja som inte går sönder när hamstern gnager var hittar man det för den ska ju vara mysig med för honom att ligga i ? 
Annars parkerar han gärna i sandbadet när han har varit ute i buren på kvällarna också ligger han där &myser men då blir ju matte smått orolig med tanke på vad som hände med Stuart. Fast det kanske inte betyder något heller för efter en stund går han ju in i sitt hus så det är nog mest att sanden är sval och skön. Har man däremot haft en med hjärtfel redan blir man ju kanske ändå lite fundersam då de beter sig på det viset men man kan ju inte gå och oroa sig i onödan heller utan man får ta det dag för dag ändå. Han mår ju  som en prins annars så då är det nog ingen fara heller får man i alla fall tro.
Den lilla nosen går hela tiden då han är ute på sina små äventyr i lägenheten.
Äntligen en pall i helt perfekt hamsterstorlek som man kan klättra upp på och krypa in under.
Han ser verkligen ut som ett nystan då han pinnar iväg över golvet och hjälper matte att damma under sängen. Fast en sak som är smått lustig är att även han har de där så kallade släpen baktill vilket både Timon och Rafiki också hade.
Ett extra mjukdjur dyker visst upp i soffan ibland.
En stund går det bra att sitta stilla sedan vill han röra på sig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0