Hejsan!

 
Hejsan svejsan på er alla ni läsare som gjort valet att klicka er in hit på min lilla blogg just idag för att kolla om det har hänt något nytt här sedan igår. Ibland blir mitt skrivande mer sporadiskt och vissa gånger så har jag mer lust att dela med mig av vad jag gör. Först och främst så tänkte jag visa upp ett litet bygge som jag har hållit på med i Sims 4.Eller ja så litet blev det ju inte men det visste jag ju när jag utgick från en ritning som bara fanns kvar inuti mitt huvud. Vet faktisktt inte varför jag inte tog några bilder på gamla ridskolestallet och miljön där uppe innan det revs men det var väl aldrig något man reflekterade över då, hur som helst fint var det i alla fall ochj ag tycker det är så synd att allt är borta nu och ska bli bostadsområde istället. Visst är det fint på nya anläggningen med ...men nej det där gamla stallet var fortfarande mysigare och bussarna gick två gånger i timmen. Nu kan ju kommmunen inte ens ordna en tur ut på dagtid på grund av allergikerna som åker säger de! Men jag tycker det verkar löjligt då kan man ju lika gärna förbjuda alla pälsdjur helt eller varför inte alla dessa parfymer som folk ibland sprutar på sig så att de verkar omges av ett moln?
Nej jag tror nog att de bara förlorar på det i längden och sist men inte minst blir ju ridskolan drabbad men det är min åsikt då folk som inte kan ordna skjuts eller har körkort själva inte kan ta sig dit för att hjälpa till med hästarna som förut.
Flyttade runt dörrar och fönster en hel del innan jag blev nöjd. Jo det behövdes ändras allt eftersom väggarna kom på plats när jag funderat klart på hur rummen skulle se ut fast det blev kanske inte exakt men nästan då jag inte kommer iåg riktigt hur allt var på insidan. Det blev i varje fall en hel del förändringar som behövde göras.
 
I
Till sist så blev jag i alla fall rätt nöjd med indelningen och kunde börja möblera upp stället fast det kanske blev lite för stort för min smak eller ja det beror ju på vilken familj som ska flytta in. Så länge får det så tomt så får jag se vad jag kan komma på för karaktärer.
Mer likt är det nog ändå från exteriörsidan men det var ju så jag hade planerat det också, det kanske inte ser på pricken samma ut men nästan i varje fall och för att få med den gröna färgen som i orginal var på dörrarna fick jag sätta den på taket istället. I nästa steg är det väl tomten som det ska jobbas med men det ska bli spännande att se hur det blir då allt är färdigt men visst känns det roligt att ha utgått från en verklig byggnad för ovanlighetens skull den här gången.
Mågon mer än jag som har en blogg som krånglar idag ? Får hela tiden upp ett pop up då jag logger in som säger ;Anslutningen misslyckades. Försök igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0