Halloj på er!

Hejsan på er alla! Ja framför allt hej till ni dom vågar er på att kolla in hit på min lilla blogg.Somliga av er kanske regelbundet brukar läsa om vad jag har för mig på dagarna medan en del av er kanske klickat er in för första gången. Oavsett så hoppas jag såklart att ni allihopa hittar något som ni giilar. En del kanske vill titta på vackra bilder och andra kanske är mer road av att läsa om Theodor små upptåg. Idag sover lilla guldkornet gott efter att ha varit ute igår men det lär dröja några dagar innan han får samma chans igen. För idag har vädret slagit om och är rätt grått och trist igen så det växlar ju verkligen kan man säga.
 
Det känns i alla fall bra att han har fått gjort bort premiären ute och nog gillade han den korta stunden alltid. Först vägrade han ha selen på bästa Timon manéret och sedan när jag hade fått på honom den ja då stolpade han iväg så stolt till närmsta maskros för att kolla in vad det var för någonting spännande. Så han är verkligen som en härlig , hårig blandning av både Timon och Ariel. För annars är jag mer van vid att de stannar kvar i transportburen ett tag då de får komma ut, glöm det inte Theodor inte. Eller så kan det hända att han bara är äventyrlig av sig! Nåja det var i alla fall kul att se honom fara fram sådär. och han såg så belåten ut när han hade krånglat sig ur selen!
 
Sedan såg jag en till sak som gjorde mig snopen imorse nämligen en stor, röd katt som gick omkring på bakgården och markerade revir på buskarna. Visserligen brukar jag ju se katter ibland trots att jag bor mitt i stan men det är ovanligt numera att folk har utekatter, eller så kanske den bara hade smitit ut tillfälligt.Den var i alla fall fin och såg ut att må bra men då har jag en till sak att hålla reda på innan jag går ut med hamstern.
För även om jag är allergisk mot dem så tycker jag ju ändå om katter, i synnerhet de långhåriga är stiliga som här på bilden ovan där morbrorns Simba poserar. Sedan är det väl knappast någon slump heller att jag tycker om just dem, jag gillar ju päls i överlag annars också som med långhåriga hamstrar och håriga kallblod med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0