Halloj på er alla!

Hejsan på er allihopa där ute som klickat er in på min lilla blogg. Somliga av er kanske brukar kolla mer regelbundet vad jag gör och andra av er kanske bara råkar komma hit av en helt annan anledning.
Oavsett så vill jag börja med att säga hej. Fastän solen skiner ute så blåser det ännu lite kalla vindar i luften men Theodor har ändå fått gå ut en liten stund i spenaten. Fast det kan vi återkomma tillför föst måste jag ändå skrriva ett par korta rader om chocken jag fick imorse då jag slog på klockradion och hörde om dådet i Manschester. För det var jsut så jag kände och det blir på något vis så mycket mer otäckt då det händer här eller sker i vår närhet. Samtidigt så kan man ju inte heller gå omkring jämt och vara rädd för då har terroristerna vunnit men samtidigt måste man ju ändå fundera på vilka åtgärder som ska behöva krävas för att vi ska få leva fritt som vi vill. Sedan gillar jag inte heller då man i media pratar om att britterna skulle vara hårt prövade via IRAs bombdåd. Vissrerligen kan de ju stämma men den andra sidan i den konflikten var knappast oskyldiga de heller &varför måste Oranienorden fortfarande hålla sina årliga marscher just förbi Belfasts katolska område? Nej ibland är situationen mer komplicerad än att bara se svart och vitt, som när protestantiska separatister gav sig på katolska småflickor som var på väg till skolan eller har gängse media helt glömt bort den händelsen.Fast det viktiga i kampen mot terrorn är att man inte ger efter, men då behöver man ju inte dra upp gamla saker som har hänt på nytt.Nog om detta nu ska ni få se lite härliga bilder på min lilla guldkille igen.

Måste jag gå ut idag matte? Den där handduken är ju så mysig.
Alltså den där selen är bra onödig
Putsarpaus i det gröna
Får jag gömma mig bakom pallkragen?
Att han är känsligare för ljud än de andra visste jag men tack vare grannar som stängd en dörr fick jag den här fina närbilden på honom. Fast sedan satt han där i gräset och såg så förskrämd ut och han gjorde sig så liten som möjligt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0