Hejsan på er!

Hejsan svejsan på er alla ni läsare där ute som klickat er in hit just idag för att kolla om jag har skrivit några nya rader sedan senast. Jo ibland så händer det att skrivandet blir lite mer sporadiskt men det händer ju såklart ändå en del saker här. Bara det att allt kanske inte är värt att berätta om fast det beror ju på hur närgången man vill vara men alla små detaljer behöver man ju inte blogga om. Fast nu känner jag alltså att det är dags att komma med en liten uppdatering igen så ni får något roligt att läsa om och lite fina Theodor- bilder att beskåda. För varje dag som går så blir han mer och mer hemmastadd det lilla guldkornet. Ja det verkar som om matte har haft lika stor tur igen och full av hyss det är han. En av hans favoritsysselsättningar är att krypa in in armen på mattes collegetröja om hon har en sådan på sig då hon sitter med honom i soffan.Det är dessutom inte alltid som man behöver ta samma väg ut som man tog sig in så då händer det att matte får ligga som en pinne med hamster innanför tröjan! Ett sådant litet buskorn!
Theodor älskar majskorn och får ett ibland som gosi men....
Mattes försök att ge honom en bit av en majskolv för att vara extra snäll fungerade dålgit Endera visste han inte vad han skulle göra med den eller så var den inte alls god för den torkade ihop över en natt. Nej de är ju olika och han föredrar helt enkelt att få maten uppdelad innan den serveras.
Som ni ser har lillen lärt sig att klättra över brädan,det ingår helt klart i hamsterskolan hos matte.
Fast det innebär ju att man får hålla koll på honom mer då han är ute och far för han är duktig på att ta sig upp, här satt han och spanade på en kartong som står under sängen.
Döm om min förvånnig när han sträckte på sig och lyckades med sin plan. Sedan fick matte dra fram lådan som stod närmast och försiktigt lirka fram kartongen där den lilla hamstern satt och verkade vara så nöjd med sitt tilltag under locket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0