Hallojsan!

Hejsan på er alla ni läsare som tittar in här idag för att se om jag har skrivit några nya rader. Ibland så blir ju inläggen lite mer sporadiska men nu så tycker jag att jag faktiskt varit rätt så duktig på att uppdatera er med nyheter. Visst blir det en del upprepningar med, det ser jag ju när jag ska ladda upp bilder men somliga saker tåls ju att sägas mer än bara en gång och ibland när man vill ha något sagt kan det vara bra med återknytningar. Dessutom så tycker jag ju om vissa specifika områden så då blir det lätt hänt att jag återvänder till dem med jämna mellanrum. Fast nu var det inte det jag tänkte skriva om idag . Nej jag tänkte faktiskt göra en liten uppdatering om Theodor eftersom jag inte skrivit om mitt lilla guldkorn så mycket här egentligen sedan han kom. Eller ja ni har ju fått lära känna honom lite men sedan tappade vi ju Ariel och då gick det mesta ner på sparlåga men lillen är verkligen underbar på alla sätt och jag har haft sådan tur som hittade honom eller ja jag tror ju mer igen att de hittar mig. eftersom det trots allt blivit så lyckat varje gång. Visst har jag haft mer än min beskärda del av otur med dem men samtidigt är de ju så underbara att jag verkligen inte vill vara utan deras sällskap.
Så här såg det ut idag då jag hade tagit av gallret för att fota hans bäddning och kolla till hans lilla skafferi, genast kikar han ut och undrar  vad som händer.
Han var bara tvungen att komma fram för att försäkra sig om att jag inte tänkte göra något galet
Så här fint kan man bädda.
Jag kunde inte låta bli att leka paparazzi utan var bara tvungen att få ett kort på det här. För alla har de sina vanor helt klart men Theo är speciell också när han ska gå på toan.
Först och främst så dög det ju inte med keramiskålen som Ariel hade, nej den skulle han prompt inte ha utan han bara kastade runt på den och kissade hellre i hörnet bakom hjulet. När jag satte in Timons gamla hörntalett så blev det andra bullar och man riktigt ser hur han anstränger sig för att komma så högt upp som han bara kan med ändan!  Vet inte men det kanske är ett typiskt manligt beteende ändå som går ut på att man måste kissa över alla andra! Nu är det ju sällan jag pratar toalettvanor här på bloggen men ja det är verkligen Timon och Theo som varit lika i det här fallet av minga gossar.Både  Meeko,Stuart och Rafiki var mer så att de trödde ner sig i det mörkaste hörnet de kunde hitta och Ariel men ja , hon var ju nöjd med att snurra runt i sin skål.
Theodor däremot, ja han har ett smärre gymnastikpass som synes.
Också vill jag även passa på att visa upp en av mina senaste alster för er :) Har inte riktigt bestämt mig än för vad som ska ske med denna men kanske att jag fyller i konturerna och använder copics på den senare .Efter det får jag se om den fakiskt ska få ram runt sig och komma upp på väggen eller på någon hylla om den får plats.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0