Hejsan på er!

Hejsan på er alla ni läsare som av en eller annan anledning klickat er in just hit på min lilla blogg. Jag hoppas som vanligt att just DU ska hitta något ssom du tycker är intressant att läsa om annars är det bara att stänga ner eller klicka vidare. Idag har väderleken varit mestadels bra med uppehåll fast igår regnade det och nu mot kvällningen har det dragit in nya moln med mer nederbörd i så det kommer nog en skur till ikväll. Trots det här hann jag i alla fall ut en stund med Theodor så han åtminstone fick snusa omkring lite mellan skyfallen.
Det kanske är från ovan som hans snygga släp syns bäst, det som gör att jag kallar honom för professorn numera eller Einstein men visst är de faslig lika ?
Måsarna kom inseglande och åminstone en av dem verkade vara lite fundersam till vad som dolde sig under all den där pälsen på marken eller så satt den och försökte få tillstånd till att äta upp den smaskiga gnagaren som kilade omkring. Men tji fick den, det blev ingen hamsterpaté till middag!
Medan folket flyttar ut på lander under sommaren så finns det andra stadsboende föräldrar som har fullt upp med att mata glupska småbarn som inte gör något annat än att skrika efter mat hela dagarna.
Hos herrkspaet svart/vit flugsnappare var det fullt upp ikväll vid holken då ungarna lågoch pep. De var rätt toleranta också mot att jag var där och fotade men så är det ju ofta med stadsfåglar att de blir mindre skygga och mer vana vid folk som rör sig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0