Hallojsan!

Hejsan alla ni läsare som gjort valet att klicka er in till min lilla blogg. Oavsett anledning till varför ni hittat hit så hoppas jag att ni allihopa ska finna någon del som ni gillar. Sedan är det som så att jag kanske inte kan fängsla alla med mitt skrivande heller men det tror jag är enormt svårt att lyckas med jämt och ständigt.Eventuellt så hittar man en liten bit då och då som man gillar att läsa, åtminstone så är det så för mig att jag sällan läser andras bloggar för jag tycker det finns så mycket skräp runt omkring på nätet och vissa grupper på Facebook tycker jag också svämmar över av det ibland.Så då gör jag hellre andra saker som att spela Sims,fota,rita, skraiva berättelser, se på tv och umgås med min lilla pälskling Theodor. Ja den bushamstern lyckades finta mig igår igen och kilade såklart in bakom frysen där han inte ska vara. Jag borde ha lärt mig min läxa kan man tycka och nu har jag ställt dit en en kartongskiva så att det inte ska hända igen men de är ju så fenomenala små djur!
Han har alltså redan hunnit med två vändor dit bakom men han kommer ju åtmistone fram då han blir hungrig, fast det kan ta några timmar och på den tiden hinner ju matte bli nervös.
Har ju inget kort på Theodor i köket ännu så det får bli en bild från akrivet på Ariel som får visa på hamsterns förmåga att ta sig in överallt, jo har man flexibelt skelett så har man. Visste ni att det räcker med att de får igenom huvudet så kan de ta sig in? Jo jag tycker allt att det verkar som om Ariel hann med att lära grabben några fina party-trick ändå. För det är precis så han är, som en manlig version av Ariel.Städigt pigg på äventyr och md lika dåligt tålamod som hon hade då det gäller att vara stilla och sitta med matte i soffan och mya men då vet man ju åtminstone att han mår bra!Annars hade jag inte enbart tänkt skriva om guldkornet idag.
 
Nej först så såg jag om Höstlegender igår och jag måte säga att det är en underbart bra och vacker film om än sorglig på samma gång. Har ju svårt att se Anthony Hopkins som någon annan än Hannibal Lecter från När Lammen Tystnar men i just Höstlegender går det bra. Sedan gör ju Brad Pitt en bra tolkning också av Tristan men jag tycker ändå att Översten är den roll som berör en mest. Också är det ju självaste Nationaldagen idag men jag tänker inte fira den på något speciellt sätt, ska nog bara vara hemma och se på tv samt mysa lite med pälsbollen men det är ju också trevligt. Sedan blir det möjligen lite fika ikväll men annas är det alltså lugna gatan, Tycker att det blivit sådant ståhej kring det och har svårt för att fatta den biten. Visserligen så firar ju norrmännen sin nationaldag mer än vad vi gör, men man behövr ju faktiskt inte heller gå till överdrift med det och allt tjafset om vår svenska flagga känns bara så löjligt och onödigt. För varför kan andra nationaliteter stolt posera med sina flaggor tex i idrottssammanhang me´dan vi svenskar tycks skämmas för att visa upp våran? Nej det har blivit så märklgit allt det där men jag tror tack och lov inte att TIFO skyltarna blev någon större hit. Så jag tycker att flaggan är en självklar del av ett lands nationalitet och självkänsla men sedan ska man akta sig för att blanda ihop de olika ismerna för det är nog där det har blivit fel den här gången. Visst är gränserna mellan de olika fraktionerna ibland hårfin och otydlig enligt vissa men den finns ju fortfarande kvar där någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0