Sims 4

Antalet fina ord jag sa igår när Sims 4 krånglade vill ni nog inte höra. ändå reparerade jag spelfilerna men det uppstod ändå problem på slutet och det kraschade..men jag tyckte det var märkligt då spelet envisades med att tappa nätanslutningen hela tiden också. har EA problem ? För visst att jag ha en hel del CC men det har ju funkat fint före det här så jag kan inte se att det har med det att göra heller . Inte när jag dessutom vet att spelet redan innan har haft en del buggar, men visst är det konstigt varför man inte tittar på sådana här saker redan INNAN man bestämmer sig för att släppa något eller så borde man åtminstone vara snabbare att fixa till problemen med patchar eller uppdateringar då spelet är så dyrt redan från början. En del gånger så känns det som att de bara bryr sig om att sälja och tänker allt mer på pengarna& mindre på oss som ska spela men som det är nu måste jag faktiskt fundera på om jag ska återgå till Sims 3 ändå för det fungerade ju i alla fall relativt problemfritt i jämförelse med fyran. Ja jag vet...jag borde kanske inte ha tagit bort det heller men jag tyckte ju att det tog upp för mycket plats att ha båda spelen installerade så jag vet inte . Det för ju med sig en hel massa mer jobb då med allt som ska installeras och så. Dessutom så har jag ju ändå fått fram mina karaktärer nu i fyran som jag gillar men på samma gång saknar jag även djuren i trean så kanske att jag måste börja någonstans om jag ska fullfölja den planen. Dessutom blir frågan om jag i sådana fall verkligen ska ha kvar fyran för jag vill ju ändå inte tappa allt jag har gjort där heller så nej det är inte alls lätt.
Är det någon som känner igen sig och också har samma problem med Sims 4 just nu  och kan ge mig ett tips annars på vad problemet kan bero på ? För hemma krånglar det tack och lov inte så här utan det här eländet har börjat nu på en annan maskin där jag har intallerat det. Visserligen så har den här maskinen lägre prestanda än min vanliga men det borde ju i alla fall fungera om det har gjort det tidigare.
Man måste lätta på trycket ibland och det här är alltså mitt sätt att skriva av mig om en av de saker som känns frusterande just nu. Så till ett av dagens mer glädjande ämnen nämligen fåglar.
Ja jag skriver ju för det allra mesta åtminstone någon rad om vad som händer i naturen, så även idag.På hela sommaren har hon inte varit här men idag dök alltså pappas lilla talgoxe upp igen i syrenen och ville ha ost som vanligt  Hur vi vet att det var hon ? Jo hon kvittrade när vi pratade med henne också kände vi igen henne på randen på bröstet & jag tror att även hennes make hoppade runt i buskarna. Fast av några ungar syntes inte ett spår men mycket kan ju hända med de små liven, eller  så är de någonstans här i närheten utan att vi fått syn på dem än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0