Hoppla hejsan!!

Nu känner jag att det var ett tag sedan jag skrev om Theodor här på bloggen , eller åtminstone lät guldkornet ta över ett helt inlägg så det har blivit hög tid att låta honom göra det igen. Nåja jag får försöka översätta det han säger åt er, för annars tror jag det kan vara lite svårt att tolka de små ljud han ger ifrån sig. Jo han pratar faktiskt liksom Stuart ibland då han är ute och det känns som han försöker prata med mig, men jag vet inte hur bra han lyckas. Nåja, tror att hamstrar faktiskt har långt fler ljud för sig än vad man tror.De kanske inte låter lika mycket som större gnagare men visst att de ändå säger små saker och man får försöka lista ut vad de menar med sina *moffar* eller vad man nu ska kalla ljuden som de har för sig.
Han dyker upp lite som gubben i lådan ibland, men det är klart varenda kartong måste kollas...matte kan ju ha gömt något spännande där nere i dem
Fast då vet ju matte åtminstone var hon ska börja kolla efter hamstern, tänk vad mycket kul man kan ha med en liten låda!
Det är alltså så här det har gått till då han fick hit släkten på besök, eller har jag en ovanligt hårig datamus ?
Det är så här man ska göra då matte ställer en på vågen, klart man vill ju inte avslöja hur många gram guldkorn det finns.
Så här går det när matte försöker sig på att ta ett julkort med hamstern, inte så bra eftersom han är lite FÖR nyfiken och tycker det är roligare att förstöra festen genom att klättra över alla andra, men ja det är härligt med djur, de gör ju som de vill ibland.
Nyfiken var det ja...
ibland bjuder matte på mums och då gäller det minnsann att man visar att ingen annan ska ta ens godbitar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0