Nöjd

Hallojsan på er allihopa.
Som jag vaslöjat redan tidigare så har jag spelat en hel del Sims 4 på sistone och mna kan säga att jag börjar få ihop några hushåll som jag är sådär riktigt nöjd med. Medan jag kanske glömt bort vissa andra men då får jag ju ett skäl till att gå igenom omgångarna nu då jag äntligen fått allting att fungera igen. Ja hade störningar på linjen igen och skärmen blev stundtals svart men kom alltid tillbaka efter en stund. Till sist så kom jag fram till att det nog var grafiken som krånglade och jag tog ner de senaste drivrutinerna från NVIDIA och det avhjälpte blinkandet. Sedan så verkar det fortfarande vara vissa problem med bänkarna & hushållsapparaterna men det tror jag mer ligger i spelet och jag kan alltid gå runt det genom att annvända mig mer av köksöar istället.
Måste faktiskt få visa upp det här nybygget som jag är mäkta nöjd med .Man kan säga att det är en perfekt blandning mellan gammalt och nytt.Sedan så är det så fint beläget vid floden. Vilka som bor i det?
Har faktiskt för ovanlighetens skull ett kort från när Skylar och David gifte si så nu kan ni få se två av husets totalt tre invånare.Den tredje är deras dotter Molly som inte hamant på bild ännu.
Så här hemtrevligt ser alltså lyan ut invändigt, på plan ett
Plan två är kanske en smula mer kompakt men för framtida behov har de också det lilla uthuset som än så länge står tomt och väntar på att bli intrett. Riktigt vad som ska in där har jag däremot kanske inte bestämt än eftersom varken Skye eller David är så bra med småbarn men det öppnar ju upp för andra idéer då pysselrummet de har nu känna lite trångt.
Hittade visst en tidig bild på dem alla tre ändå med Molly sittandes i mitten .
Notera att David har förändrat hel del från det att de förat träffades på kareokebaren i stan.
Alltid lika spännande när man börjar bygga ett nytt hus åt en ny karaktär.Från början är det precis som på riktigt bara en grå låda men sedan så kommer mer och mer av stilen frami takt med att man börjar bygga då hushållskassan blir stadigare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0