Trav!


 
Hejsan på er allihopa.Jag kanske har råkat säga något i förbifarten om att jag skulle visa en massa kort här från igår. Hade egentligen tänkt fota mindre än vad jag bukar göra men det gick ju bara sådär. Fick ändå med mig över 200 bilder hem på minneskortet men det är ju klart, är det V75 en gång vartannat år på banan så är det nog lätt hänt att det blir så :). Ni som brukar läsa min blogg regelbundet kanske har lagt märke till att jag gillar hästar och vi brukar försöka gå på travet åtminstone en gång om året. Annars har jag väl rent personligt egentligen haft mer anknytning till ridningen men jag måste säga att när man står där på plats vid staketet inser man hur häftig sport travet faktiskt är! Det är både farten och hästarna som bildar den där speciella magin och den gör sig utan tvekan bäst live. Även fast jag tycker det är kul att se på lopp på TV ibland med så är det inget emot den där känslan av att få stå på upploppet ändå.
Första loppet för kvällen var monté, vanns av Blits Buitenzorg riden av Nina Stene
Fine Shadow Woodland vann årets upplaga av Silverörnen på ett enkelt sätt, det var som kattens lek med råttan i ett annars rätt mediokert startfält.
Säterbests Minne vanns av Pave Faks (N) i ett startfält som jag också tyckte saknade det där absoluta toppskiktet i år.
Fast ibland är det ju inte alltid de bästa hästarna som hamnar i blickfånget, en som jag fastnade för under kvällen var hemmahästen Fräcke Vicke. Annars gick det ju lite sådär för dem men det blev i alla fall en seger genom Global Teardrop (Kenneth Thelin) och både High Roller(Nils Elfving) och Lord Rocket( Lennart Frölander) plockade ju fina placeringar till banan. Så jag håller inte med den i publiken som sa något om att man inte kunde spela på hemmahästarna.
High Roller var nära att vinna men IMPORTEDFROMDETROIT hann förbi.
Lord Rocket plockade hem en tredje plats i sista V75-loppet. Visst är han maffig att titta på ?
Kvällens mode plockade Hot Pride hem med sin fina huva
Annars gillar jag ju kallblod och fastnade för två som stack ut nämligen Alm Kasper
Och fina Lome Jarl, vilken häst.
Fast den som plockade hem priset som kvällens finaste var nog ändå Casper W.F, okej då jag kanske är lite svag för just fuxar.
Kvällens gnägg gick till den lilla ponnyn som fick leda defileringen inför ett av loppen , ja en bättre kategori kan jag nog inte hitta på eftersom den sprang och pratade med de andra hästarna!
Sedan var det kul och vad kan passa mer än att få se vad en travare gör efter avslutad karriär på banan. Här närmast kameran är det alltså duktiga hemmahästen Zac Seabrook med matte Catrin Pettersson i sadeln som syns bredvid Camilla Granberg och hästen Landromera.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Vacker bild!

2016-09-18 @ 09:37:02
URL: http://nouw.com/mathildajaeger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0