Hallojsan hejsan!

Morgonstund har guld i mun sägs det. Hos mig har det dock ju fått ett annat tillägg, nämligen guldhamster istället. Det kanske inte är så konstigt heller då jag ju har tre små korn inneboendes. Fast den som kommer och hälsar på kan fundera på om det inte är tvärtom men man gör ju sitt bästa för att anpassa omgivningen efter dem för att de ska trivas så bra det bara går. Något som jag tror att alla mina tre småttingar verkar göra fast något annat vore konstigt eftersom de blir så bortskämda med att få gå ut i lägenheten. Numera stänger jag dock för in köket innan och passar dem noga då de väl klättrat över brädan. För det är så roligt att se dem upptäcka världen med så jag har inte hjärta att bara hålla dem i hallen som i början. Nej de två gossarna litar jag ju på, de kommer om man ropar eller rasslar med matburken. Igår satt Stuart till och med och putsade sig på nere hyllan i skåpet där jag har den fd leklådan och vågen ståendes. Annars var de allmänt prilliga och oroliga av sig. Vet inte om Ariel ska brunsta snart igen , för då brukar de kunna få lite fnatt precis som i revyn jag såg på TV!
Eller om de faktiskt var störda av smällarna utanför fönstret, Jag reagerade i alla fall på dem och tyckte det var obehagligt med det blinkande ljusskenet. Så man kan ju verkligen undra hur många som söker tillstånd och det är inte bara de såkallade nysvenskarna och djuren som har problem med det vissa kallar nöje&roligt. Nej det tog i alla fall tid innan jag kunde somna, var ju tvungen att kolla så Stuart Little var okej efter att han i panik drog in i kräckersen med en smäll. Han fick sig nog ändå en mindre hjärnskakning dock men han är mer sig själv idag igen tack och lov. Tyckte ju först också att Timon såg mer knövlig ut, fast imorse hängde han på gallret och var den första av dem som var redo att gå ut. Ariel verkade ha sovit i kojan, i alla fall var det därifrån hon kom ut då jag skulle titta till henne så lite brydda över något måste de nog ha varit ändå.
Nu skulle jag inte enbart skriva om guldkornen fast det är lätt att de tar över helt så här så jag tror det får bli ett till inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0