Hejsan!

 
 
Hejsan hoppsan på er alla ni läsare där ute i blåsvädret. Ja det fortsätter storma här idag med och temperaturen har gått ner betydligt. Trotsade ändå vädret lite och gick en sväng men det kändes faktiskt nära på kallt i luften nu. Fast hellre sådant här väder egentligen än den där stekande hettan som var ett tag men vinden hade ju inte behövt ta i så. Nog om detta nu till en helt annan sak nämligen mina guldkorn. De har ju faktiskt inte varit med här på ett tag så det kanske är dags för dem att sno er uppmärksamhet en stund. Fast just nu sover de gott alla tre efter att ha fått varsin liten bit osaltad pannkaka.
Nog syns det att de tycker om det. Timon brydde sig inte ens om att kliva upp då han fick sin bit, nej han låg kvar och snaskade i sig den. Så det kanske märks att han börjar bli gammal i alla fall då han gör så men sedan var han ut och fyllde på vätskedepåerna &i morse var det han som var vaken först av dem.
Lilla tösen Ariel hade sovmorgon
Hon klev inte upp förrän vid halv tio vilket är sent även om man mäter med hennes mått, Sedan höll hon igång tills nästan lunchtid innan hon gick tillbaka in, innan hon gick in i huset la hon sig först i kojan efter att ha fått lekt i hallen en lång stund och försökt smita från matte med raketfart in i köket. Som sagt, en pigg fröken är hon verkligen och full av upptåg.
Vad Stuart pysslar med ? Han ligger och sover såklart men det där med sovmorgon är ju hans vanliga stil så där är jag inte minsta nervös, han lär komma fram och härja på ikväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0