Hallojsan!

 
 
Hejsan på er alla ni glada bloggläsare där ute, ja hej till åtminstone ni som tittar in här. Solen skiner ute och det är egentligen strålande promenadväder idag.Fast istället så håller jag mig inne och försöker städa bort lite infö helgen då jag och guldkornen tar semester. Ja vi ska ju inte resa så långt, bara till päronen men det innebär ju ändå att jag kommer att vara inne lite mer sporadiskt här på bloggen ett tag framöver. Ja, det är klart jag har ju tillgång till dator fortfarande men det brukar vara rätt så skönt att tillbringa semestertiden med att göra andra saker istället. Har ju en del projekt att jobba med så det kan ju vara fint att få dem avklarade. Sedan har jag långsamt snöat in i Sims 4 träsket ändå och har redan ett par nya hushåll som jag tänkt göra. Brukar alltid bli så att jag har några bra här hemma och några ute på päronens apparat. Det är hopplöst att försöka samla dem på ett ställe också måste jag ju kanske hälsa på hos Maya&Youssef med.
Här har ni ett hus som jag har byggt i Sims 4 och blivit väldigt nöjd över.
Det ser faktiskt riktigt hemtrevligt ut . Ändå så känner sig Penny och Noah inte riktigt bekväma med varandra så jag har planer på att ändra hushållet lite för att se om det kan ändra något mellan dem. Visst, de delar många intressen men är inte alls speciellt sugna på att umgås med varandra utan var och en gör mer sin egen grej så det kanske är bättre att dela på dem?
Här bor min senast inflyttade sim. Det kanske inte ser ut som ett hem där en häxa skulle kunna trivas men det tycker jag ändå att Wysteria verkar göra. Åtminstone rätt så bra fast lite ensam kanske hon känner sig ibland.Fast då är det bara att hon ger sig ut i kvarteret för det finns alltid spännande plantor att hitta eller fossil som hon kan hitta.
Dessutom fick jag till sist fason på planlösningen fast när jag började bygget så var det rent hopplöst. Visst huset kanske inte är så stort så vi får se vad som händer framöver om hon skulle träffa någon. Just nu trivs hon dock bäst själv och hon håller på att utforska omgivningarna.Sedan är hon en fena på trädgårdsskötsel och att måla tavlor så något fast jobb kanske hon inte behöver heller då hon ska få fördjupa sig i örtkunskapen. Så det är rätt roligt att spela det i varje falll sedan man lärt sig inställningarna mer och ja, det är praktiskt att kunna flytta hela hus och justera grunden på dem när man vil! Sedan saknar man andra saker och det är ju det som gör att man får köra på båda spelen ett tag fast jag har inte hört att de ska göra djur till fyran ens men det vore ju konstigt om det inte kommer. Ja det var simset det. Vidare tog jag faktiskt tag i ett par saker igår,
Nästan färdig med alla konturer ifyllda, nu ska jag bara lista ut vad jag ska ha där det är vitt. Så här kan det dock alltså gå om jag sätter mig  med ett vitt papper och tänker att jag INTE ska skissa. Det blir för det allra mesta någonting i alla fall. Och det är mycket lättare att skissa fram teckningar ibland än att faktiskt slutföra dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0