Hejsan !

Halljosan på er alla ni läsare där ute som kanske fått för er att bara titta in just hit till min lilla blogg och hej till er andra som kanske mer regelbundet följer vad jag skriver. Nu har det gått ett par dagar igen sedan det blev något inlägg fast det har ju sina orsaker med. Jag har nämligen fyllt år :). Fast det var ju kanske roligast när man var mindre att göra det men det är en sak man inte kan komma ifrån att man gör, fast jag tänker faktiskt inte på det så ofta utan jag försöker leva i nuet med mina guldkorn och allt. Ni kanske är nyfikna på att få veta vad jag fick i present ? Jodå fick en del små saker men mestadels tror jag att jag uppskattade att få pengar så jag själv kan köpa det jag vill ha eller behöver samt att jag fick en bok som ska bli intressant att läsa, ett ritblock,godis och lite annat. Sedan fick jag ju förstås god mat i form av lasagne och en god windsorkaka också. Så jag tror att det blev en väldigt bra dag trots allt för det var ju faktiskt sagt att det skulle regna men det kom inte en droppe utan vi kunde sitta ute hela kvällen. Det får man ju lov att säga var skönt även fast det i slutet blev lite för varmt så några av oss flyttade in i stället. Vidare så jobbar jag ju också på mina projekt och försöker få färdigt några av teckningarna som jag påbörjat men såklart är det svårt att inte börja skissa på något nytt med. Sedan så tar jag ju hand om mina små guldkorn som verkar stortrivas på semestern så här långt. Timon vaknar som vanligt först av dem på morgonkvisten och vill komma ut. Småttingarna däremot har börjat ta sovmorgon men de kommer i alla fall ut som vanlgit på kvällen vid middagtid och vill umgås. Dessutom så har Ariel fått en ny vana eller ovana kanske man hellre ska säga. Hon kutar runt full fart i hagen och försöker hoppa över staketet. Kan säga att det inte fungerar så bra men man kan ju alltid lyckas skrämma slag på matten. Fast det är bara då hagen står inne som hon gör det, ananr då hon får vara ute i den är det aldrig några problem men då är hon nog för upptagen med att smaska i sig groblad och annat godis.
Den här gynnaren hittade jag ute på en gammal stubbe då jag egentligen skulle fotografera min ena modellhäst. Plötsligt satt den bara där och fångade min uppmärksamhet, tycker den ser ut som en tiger i miniatyr.
Nej vadå matte ser du inte hur upptagen jag är med att samla in mat inför ..den stundande svältperioden ? Ariel är verkligen för härlig på det sättet att då hon kommer ut i hagen har hon bara ett mål: Att äta!
Pappas lilla tama talgoxe blev nyfiken och kunde inte låta bli att kolla in vad det var för konstig sak som kilade runt där på gräsmattan eller så var det mestadels så att hon var hungrig och ville ha mat.
Så nu har jag alltså fått några bilder som blev bra på min lilla gobit Penny Lane, de andra två som ska fotas får dock vänta på sin tur för det är helt enkelt FÖR  varmt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0